Kocaeli Barosu Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz 3269 sicil numarasıyla Kocaeli Barosu'na kayıtlıdır. Ekin Dilara Coşkun Öz'nin adresi Karabaş, Şht. Musa Sk. No:3 Daire:7, 41100 İzmit/kocaeli'dir. Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde bulunmaktadır. Ekin Dilara Coşkun Öz çalışma saatleri 09.00-17.00 arasındadır.

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Kocaeli Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Karabaş, Şht. Musa Sk. No:3 Daire:7, 41100 İzmit/Kocaeli

Telefon(İletişim) : 05313054749

Cep Telefonu : 05313054749

Çalışma Saatleri : 09.00-17.00

Av. Ekin Dilara COŞKUN ÖZ
1991 Yılında Bursa’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2014 yılında mezun olduktan sonra Genel İngilizce eğitimi için London School of Business and Finance Üniversitesi’nde, Hukuk İngilizcesi için Cambridge Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.

Avukatlık Stajına Ankara Barosu’nda başlamıştır. Ankara’nın önde gelen hukuk bürosunda 6 yıl şirketlere hukuki danışmanlık ve bireysel ve kurumsal müvekkillerin dosya takibinde avukat olarak çalışmıştır.

2020 yılında Kocaeli İzmit’te COŞKUNÖZ Hukuk Bürosu’nu kurmuştur. Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır.

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz telefon numarası, Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz adres bilgisi, Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz adres bilgileri, Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz telefon bilgileri ve Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


283 Kişi ziyaret etmiştir.



Ekin Dilara Coşkun Öz Bürosuna Nasıl Giderim?

Ekin Dilara Coşkun Öz adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05313054749

Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz adres bilgileri Karabaş, Şht. Musa Sk. No:3 Daire:7, 41100 İzmit/kocaeli 'dir.
Avukat Ekin Dilara Coşkun Öz çalışma saatleri 09.00-17.00 arasındadır.