Bursa Barosu Avukat Kaan Sındırgılı

Avukat Kaan Sındırgılı 1655 sicil numarasıyla Bursa Barosu'na kayıtlıdır. Kaan Sındırgılı'nin adresi Adresinin Yayınlanmasına İzin Vermemiştir.'dir. Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde bulunmaktadır. Kaan Sındırgılı çalışma saatleri arasındadır.

Avukat Kaan Sındırgılı Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Bursa Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Adresinin yayınlanmasına izin vermemiştir.

Cep Telefonu :

1997 Marmara Hukuk Fakültesi mezunu olup, o tarihten bu yana aktif olarak icra ağırlıklı olmak üzere hem iş hem de ticari davalar üzerinde çalışmaktadır.

2019 yılından itibaren de hem zorunlu hem de ihtiyari ( ceza davaları (uzlaşma müessesesi hükümleri saklı kalmak üzere), idare hukuku kapsamında tam yargı ve iptal davaları, iş hukukunda hizmet tespit davaları, aile hukukunda babalık davaları ve nüfus kayıt düzeltme davaları, kişilik haklarını koruyan davalar, aile içi şiddet iddiasını içeren uyuşmazlıklar tarafların üzerinde serbestçe tasarruf edemeyecekleri davalar) olarak arabulucu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Avukat Kaan Sındırgılı telefon numarası, Avukat Kaan Sındırgılı adres bilgisi, Avukat Kaan Sındırgılı mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Kaan Sındırgılı adres bilgileri, Avukat Kaan Sındırgılı telefon bilgileri ve Avukat Kaan Sındırgılı 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


143 Kişi ziyaret etmiştir.



Avukat Kaan Sındırgılı ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Avukat Kaan Sındırgılı adres bilgileri Adresinin Yayınlanmasına İzin Vermemiştir. 'dir.
Avukat Kaan Sındırgılı çalışma saatleri belirtilmemiştir.