Antalya Barosu Avukat Ahmet Alkan

Avukat Ahmet Alkan 4648 sicil numarasıyla Antalya Barosu'na kayıtlıdır. Ahmet Alkan'nin adresi Emek Mah. Yeşilırmak Cad. Aksu Plaza 5/4 Kepez / Antalya'dir. Antalya ilinin Kepez ilçesinde bulunmaktadır. Ahmet Alkan çalışma saatleri 08:30 - 19:00 arasındadır.

Avukat Ahmet Alkan Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Antalya Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Emek mah. Yeşilırmak Cad. Aksu Plaza 5/4 Kepez / Antalya

Telefon(İletişim) : 02422421242

Cep Telefonu : 05322624242

Çalışma Saatleri : 08:30 - 19:00

Alkan Hukuk Bürosu 2015 yılında Av Ahmet ALKAN tarafından Antalya Kepez'de kurulmuştur.

Antalya Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Döşemealtı ve Lara'da avukatlık hizmeti verdiğimiz bölgelerdir. Konum itibari ile Kepez'in merkezi konumundaki kepez Belediyesi ve mısır çarşısı karşısında bulunan büromuz her konumdan kolay ulaşıma elverişlidir. Müvekkillerine hukuk ve danışmanlık hizmetini hızlı ve güvenilir şekilde vermeye çalışan Alkan Hukuk Bürosu amaçları ve vizyonu doğrultusunda kurumsal kimliği ve çalışanları ile hedefine ilerlemektedir.

Alkan Hukuk Bürosu başta trafik kaza hukuku, sigorta hukuku, gayrimenkul hukuku, ceza hukuku ve hukuki danışmanlık olmak üzere hizmetler vermektedir.

Avukat Ahmet Alkan telefon numarası, Avukat Ahmet Alkan adres bilgisi, Avukat Ahmet Alkan mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Ahmet Alkan adres bilgileri, Avukat Ahmet Alkan telefon bilgileri ve Avukat Ahmet Alkan 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


492 Kişi ziyaret etmiştir.



Ahmet Alkan Bürosuna Nasıl Giderim?

Ahmet Alkan adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Ahmet Alkan ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05322624242

Avukat Ahmet Alkan adres bilgileri Emek Mah. Yeşilırmak Cad. Aksu Plaza 5/4 Kepez / Antalya 'dir.
Avukat Ahmet Alkan çalışma saatleri 08:30 - 19:00 arasındadır.