Ankara Barosu Avukat Pınar İskender Erkut

Avukat Pınar İskender Erkut 18427 sicil numarasıyla Ankara Barosu'na kayıtlıdır. Pınar İskender Erkut'nin adresi Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza No:25a/106 Çankaya / Ankara'dir. Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunmaktadır. Pınar İskender Erkut çalışma saatleri 08:00-18:00 arasındadır.

Avukat Pınar İskender Erkut Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Ankara Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza No:25A/106 Çankaya / Ankara

Telefon(İletişim) : 03125117523

Cep Telefonu :

Faks : 03125117524

Çalışma Saatleri : 08:00-18:00

Erkut Hukuk Bürosu’nun kurucusu olan Av. Pınar İSKENDER ERKUT, 2004 yılında Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, İngiltere Bournemouth Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Meslek hayatına Türkiye’nin en büyük savunma sanayii şirketi olan Aselsan’da sözleşme uzmanı olarak başlayan Erkut, buradan ayrıldıktan sonra uzun yıllar Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından birinde ortak olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Meslek hayatı boyunca ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılara ve özellikle enerji, inşaat ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren şirketlere danışmanlık yapan Erkut, inşaat hukuku, enerji hukuku, savunma sanayi, sözleşmeler hukuku, birleşme ve devralmalar ve proje finansmanı konularında uzmanlık sahibidir. Ayrıca, yıllardır müvekkili olan şirketlerin üst düzey yöneticilerine, ticari hayatta ihtiyaçları olan pratik hukuki bilgilere dair yönetici eğitimleri veren Erkut, bilgi ve tecrübesini Erkut Hukuk Bürosu bünyesinde paylaşmaya devam etmektedir.

Avukat Pınar İskender Erkut telefon numarası, Avukat Pınar İskender Erkut adres bilgisi, Avukat Pınar İskender Erkut mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Pınar İskender Erkut adres bilgileri, Avukat Pınar İskender Erkut telefon bilgileri ve Avukat Pınar İskender Erkut 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


179 Kişi ziyaret etmiştir.



Avukat Pınar İskender Erkut ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Avukat Pınar İskender Erkut adres bilgileri Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza No:25a/106 Çankaya / Ankara 'dir.
Avukat Pınar İskender Erkut çalışma saatleri 08:00-18:00 arasındadır.