İstanbul Barosu Avukat Gözde Seçil Ünal

Avukat Gözde Seçil Ünal 49259 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. Gözde Seçil Ünal'nin adresi Altayçeşme Mah. Efe Boz Sok. No:12 Kat:10 D:66 Freeland, Maltepe/istanbul'dir. İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde bulunmaktadır. Gözde Seçil Ünal çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.

Avukat Gözde Seçil Ünal Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Altayçeşme Mah. Efe Boz Sok. No:12 Kat:10 D:66 Freeland, Maltepe/İstanbul

Telefon(İletişim) : 05362015836

Cep Telefonu : 05362015836

Çalışma Saatleri : 09:00 - 19:00

Av. Gözde Seçil ÜNAL, lisans eğitimine 2009 yılında başlamış olup, 2013 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden başarıyla mezun olmuştur. 2013 yılından bu yana sektöründe önde gelen şirketlerde çalışmalarına başlayan ve sürdüren Av. Gözde Seçil Ünal, 7 senelik tecrübe ve bilgi birikimi ile 2020 yılında Ünal Hukuk & Danışmanlık’ı kurmuştur.

Ünal Hukuk & Danışmanlık; Ticaret ve Şirketler Hukuku, Ceza Hukuku, Sözleşme Hukuku, Gayrimenkul ve Kiralama Hukuku, İnşaat ve İmar Hukuku, Kentsel Dönüşüm Hukuku, Fikri ve Sınaî Mülkiyet Hukuku ile Marka ve Patent Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Kişiler, Aile ve Miras Hukuku, Bilişim Hukuku, Enerji Hukuku alanlarında yerli ve yabancı müvekkillere hizmet vermektedir.

Ünal Hukuk & Danışmanlık Kurucusu Av. Gözde Seçil ÜNAL, İstanbul Barosu tarafından düzenlenen meslek içi eğitim seminerine katılarak “Sanık Müdafiliği ve Katılan Vekilliği” sertifikasını 2019 yılında, Aydın Üniversitesi Sürekli eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Arabuluculuk Eğitimi” sertifikasını 2019 yılında, yine İstanbul Barosu tarafından düzenlenen “Kadın Hakları Eğitimi” sertifikasını 2020 yılında almıştır. Yabancı dili İngilizcedir.

Avukat Gözde Seçil Ünal telefon numarası, Avukat Gözde Seçil Ünal adres bilgisi, Avukat Gözde Seçil Ünal mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Gözde Seçil Ünal adres bilgileri, Avukat Gözde Seçil Ünal telefon bilgileri ve Avukat Gözde Seçil Ünal 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


414 Kişi ziyaret etmiştir.



Gözde Seçil Ünal Bürosuna Nasıl Giderim?

Gözde Seçil Ünal adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Gözde Seçil Ünal ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05362015836

Avukat Gözde Seçil Ünal adres bilgileri Altayçeşme Mah. Efe Boz Sok. No:12 Kat:10 D:66 Freeland, Maltepe/istanbul 'dir.
Avukat Gözde Seçil Ünal çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.