İzmir Barosu Avukat Mert Temar

Avukat Mert Temar 16985 sicil numarasıyla İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Mert Temar'nin adresi Kazımdirik Mah. 225 Sk. No:26, Daire:1 Temar Hukuk & Danışmanlık Bürosu Bornova/izmir'dir. İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunmaktadır. Mert Temar çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Mert Temar Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Kazımdirik Mah. 225 Sk. No:26, Daire:1 TEMAR Hukuk & Danışmanlık Bürosu Bornova/İZMİR

Telefon(İletişim) : 02323442973

Cep Telefonu :

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

İzmir Barosuna kayıtlı olan Av. Mert Temar, 2019 yılında, geçmişte icra ettiği üst düzey kamu kurumları vekilliği görevlerinde edindiği bilgi ve tecrübelere istinaden, İzmir ili, Bornova ilçesinde, ağırlıklı olarak Miras Hukuku, İş Hukuku ve İcra Hukuku alanlarında faaliyet gösteren TEMAR Hukuk & Danışmanlık firmasını kurmuştur.

Her biri alanında uzman ve deneyimli avukatlardan oluşan ekibi ile birlikte profesyonel hukuki danışmanlık hizmeti vermekte, arabuluculuk ve dava süreçlerinde avukatlık hizmeti sunmaktadır.

Avukat Mert Temar telefon numarası, Avukat Mert Temar adres bilgisi, Avukat Mert Temar mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Mert Temar adres bilgileri, Avukat Mert Temar telefon bilgileri ve Avukat Mert Temar 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


304 Kişi ziyaret etmiştir.



Mert Temar Bürosuna Nasıl Giderim?

Mert Temar adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Mert Temar ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Avukat Mert Temar adres bilgileri Kazımdirik Mah. 225 Sk. No:26, Daire:1 Temar Hukuk & Danışmanlık Bürosu Bornova/izmir 'dir.
Avukat Mert Temar çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.