Gaziantep Barosu Avukat Ali Tümbaş

Avukat Ali Tümbaş 1269 sicil numarasıyla Gaziantep Barosu'na kayıtlıdır. Ali Tümbaş'nin adresi Çukur Mah. Dr. Mecit Barlas Cd. Suburcu İş Merkezi K:2 D:6 Şahinbey / Gaziantep'dir. Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde bulunmaktadır. Ali Tümbaş çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Ali Tümbaş Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Gaziantep Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Çukur Mah. Dr. Mecit Barlas Cd. Suburcu İş Merkezi K:2 D:6 Şahinbey / GAZİANTEP

Telefon(İletişim) : 03422325656

Cep Telefonu : 05325740383

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Avukat Ali Tümbaş, 2003 yılında mezun olduğu hukuk fakültesi sonrası meslek hayatını Gaziantep Barosu‘na kayıtlı olarak avukatlık ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Özellikle Yurtdışında (Örneğin Hollanda, Almanya, Fransa, İngiltere vb. ‘de) verilmiş yabancı mahkeme kararlarının tanınması ve tenfizi ile Aile Hukuku (Anlaşmalı veya Çekişmeli Boşanma, velayet, nafaka, mal rejimi – mal paylaşımı ve Maddi / Manevi Tazminat) , Trafik kazalarından kaynaklı Destekten yoksun kalma tazminatı, maluliyet gibi tazminat davaları alanlarında hizmet vermekte olup bu alanlarla ilgili çeşitli sertifikaları bulunmaktadır.

Avukat Ali Tümbaş avukatlık mesleği yanında Aile Hukukunun Mal rejimi (Malların paylaşımı) alanında almış olduğu profesyonel eğitim ile ayrıca bilirkişilik sıfatına da haizdir.

Avukat Ali Tümbaş telefon numarası, Avukat Ali Tümbaş adres bilgisi, Avukat Ali Tümbaş mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Ali Tümbaş adres bilgileri, Avukat Ali Tümbaş telefon bilgileri ve Avukat Ali Tümbaş 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


272 Kişi ziyaret etmiştir.



Avukat Ali Tümbaş ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05325740383

Avukat Ali Tümbaş adres bilgileri Çukur Mah. Dr. Mecit Barlas Cd. Suburcu İş Merkezi K:2 D:6 Şahinbey / Gaziantep 'dir.
Avukat Ali Tümbaş çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.