İzmir Barosu Avukat Volkan Çakır

Avukat Volkan Çakır 9759 sicil numarasıyla İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Volkan Çakır'nin adresi 288/1 Sok. No:6 K:7 D:19 Bayraklı / İzmir'dir. İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde bulunmaktadır. Volkan Çakır çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Volkan Çakır Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : 288/1 SOK. NO:6 K:7 D:19 Bayraklı / İzmir

Cep Telefonu : 05077672322

Faks : 2325012071

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Kurucu ortağı olduğum Everest Hukuk Bürosu dinamik ve uzman avukat kadrosuyla kurumsal şirketlere hukuki danışmanlık hizmeti vermekte,

Şirketler hukukuna hakim olan ilkeler ve güncel yargı içtihatları doğrultusunda mevcut şirket politikası yeniden belirlenerek uyuşmazlıkların en aza indirilmesi ilke edinilmiştir. Bu kapsamda şirketlerin insan kaynakları birimine gerekli hukuki destek verilerek gelişmiş İK uygulamalarının yerleşmesi sağlanmakta, mevcut sözleşmeler revize edilerek günümüz çalışma ilişkileri ile bütünleşmesi amaçlanmaktadır.

Hukuk büromuz “sorunun değil, çözümün parçası olmak” mottosuyla hareket ederek uyuşmazlıklara kısa zamanda etkin, hızlı ve stratejik çözümler üretmektedir.

Avukat Volkan Çakır telefon numarası, Avukat Volkan Çakır adres bilgisi, Avukat Volkan Çakır mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Volkan Çakır adres bilgileri, Avukat Volkan Çakır telefon bilgileri ve Avukat Volkan Çakır 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


318 Kişi ziyaret etmiştir.



Volkan Çakır Bürosuna Nasıl Giderim?

Volkan Çakır adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Volkan Çakır ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05077672322

Avukat Volkan Çakır adres bilgileri 288/1 Sok. No:6 K:7 D:19 Bayraklı / İzmir 'dir.
Avukat Volkan Çakır çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.