İstanbul Barosu Avukat Orhan Adagül

Avukat Orhan Adagül 39365 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. Orhan Adagül'nin adresi Balmumcu Mah. Şakir Kesebir Cad. Gazi Umur Paşa Sok. Balmumcu Plaza 1 No:30 D:13 Beşiktaş'dir. İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır. Orhan Adagül çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.

Avukat Orhan Adagül Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Balmumcu Mah. Şakir Kesebir Cad. Gazi Umur Paşa Sok. Balmumcu Plaza 1 No:30 D:13 Beşiktaş

Telefon(İletişim) : 2124664819

Cep Telefonu :

Çalışma Saatleri : 09:00 - 19:00

İ

zmir’in Karşıyaka ilçesinde doğan Av. Orhan Adagül, memur bir ailenin çocuğu olarak Türkiye'nin birçok ilinde yaşama fırsatı bulmuştur.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, gerek yabancı dillere olan merakı gerekse de yabancı hukuk sistemlerini incelemek amacı ile eğitimine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmiştir. 1 yıl süren dil eğitiminin akabinde yine Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Univercity Of North Alabama 'da MBA ve sonrasında Columbia Univercity 'de Ceza Hukuku alanında Criminal Justice yüksek lisansları yapmıştır.

Bir süre ABD'de alanında uzman çeşitli şirketler bünyesinde yönetici olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yaparak müşavir olarak Zorlu Holding bünyesinde çalışmaya başlamıştır. Aynı yıl yeminli tercüman olarak sertifika almıştır.

Tüm bu basamakları kariyerine ekledikten sonra; yapmaktan mutlu olduğu işi, yani avukatlığı ön plana alarak meslek hayatına İstanbul'da devam etmektedir. Dinamizmi, bilgi birikimi sayesinde Ceza Hukuku, Vergi Hukuku, İdare Hukuku, Ticaret Hukuku, Şirketler Hukuku, İcra-İflas Hukuku başta olmak üzere birçok hukuk dalında çalışma arkadaşları ile birlikte güvenilir, çözüm odaklı ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile danışmanlık hizmeti vermektedir.

Karşı tarafın sadece hukuk içindeki değil hukuk dışındaki aksiyonlarını da göz önünde tutan bir çalışma ve düşünme sistemi geliştirmeyi tercih etmiştir. Önemli olanın hayatı hukuka değil, hukuku hayata uydurabilmek olduğu düşüncesi ile müvekkillerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermektedir.

Avukat Orhan Adagül telefon numarası, Avukat Orhan Adagül adres bilgisi, Avukat Orhan Adagül mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Orhan Adagül adres bilgileri, Avukat Orhan Adagül telefon bilgileri ve Avukat Orhan Adagül 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


308 Kişi ziyaret etmiştir.


İstanbul Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Şahkulu Mahallesi Serdar-ı Ekrem Sokak No:7 Galata-Beyoğlu /İstanbul

Email: baro@istanbulbarosu.org.tr

Telefon:

Fax:

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00

Aradığınız avukata ait iletişim bilgilerini sitemizde bulamadıysanız, İstanbul Baro Levhası'nı ziyaret ederek, ilgili avukata ait arama yapabilirsiniz.


Avukat Orhan Adagül ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Avukat Orhan Adagül adres bilgileri Balmumcu Mah. Şakir Kesebir Cad. Gazi Umur Paşa Sok. Balmumcu Plaza 1 No:30 D:13 Beşiktaş 'dir.
Avukat Orhan Adagül çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.