Arabulucu Arabulucu Pınar İşçimen Şahin

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin 0 sicil numarasıyla Arabulucu'na kayıtlıdır. Pınar İşçimen Şahin'nin adresi Esentepe Mahallesi Milangaz Caddesi No:13 Güney Yan Yolu'dir. İstanbul ilinin Esentepe ilçesinde bulunmaktadır. Pınar İşçimen Şahin çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Arabulucu Avukatları

Büro Adres : ESENTEPE MAHALLESİ MİLANGAZ CADDESİ NO:13 GÜNEY YAN YOLU

Telefon(İletişim) : 02169098805

Cep Telefonu : 5414105990

Çalışma Saatleri : 09:00 - 19:00

PINAR İŞÇİMEN ŞAHİN 2011 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından avukatlık stajını İstanbul Barosu'nda tamamlamıştır. 2012 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktadır.

ŞAHİN HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ ile VİZYON ARABULUCULUK ve UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM MERKEZİ kurucu ortaklarından olan ve özellikle şirketlere yönelik hizmetlerin ofis içinde koordinasyonundan sorumlu olan ŞAHİN, İş, Aile, Sağlık ve Tüketici mevzuatından kaynaklanan davaların süreç yönetiminden sorumludur.

İŞ, TÜKETİCİ,TİCARİ VE SAĞLIK HUKUKU alanlarında uzmanlık eğitimi bulunan Pınar İŞÇİMEN ŞAHİN, ARABULUCU unvanı ile ADALET BAKANLIĞI arabulucular siciline kayıtlı olarak arabuluculuk hizmetlerinde de görev ve sorumluluk üstlenmiştir.

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin telefon numarası, Arabulucu Pınar İşçimen Şahin adres bilgisi, Arabulucu Pınar İşçimen Şahin mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin adres bilgileri, Arabulucu Pınar İşçimen Şahin telefon bilgileri ve Arabulucu Pınar İşçimen Şahin 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


416 Kişi ziyaret etmiştir.



Pınar İşçimen Şahin Bürosuna Nasıl Giderim?

Pınar İşçimen Şahin adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

5414105990

Arabulucu Pınar İşçimen Şahin adres bilgileri Esentepe Mahallesi Milangaz Caddesi No:13 Güney Yan Yolu 'dir.
Arabulucu Pınar İşçimen Şahin çalışma saatleri 09:00 - 19:00 arasındadır.