İzmir Barosu Avukat Sait Veli Ekici

Avukat Sait Veli Ekici 12933 sicil numarasıyla İzmir Barosu'na kayıtlıdır. Sait Veli Ekici'nin adresi Akıncılar Mahallesi Hürriyet Caddesi No:32/2 Ödemiş/izmir'dir. İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunmaktadır. Sait Veli Ekici çalışma saatleri 08:30-19:00 arasındadır.

Avukat Sait Veli Ekici Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İzmir Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Akıncılar Mahallesi Hürriyet Caddesi No:32/2 Ödemiş/İZMİR

Telefon(İletişim) : 05061257991

Cep Telefonu : 05061257991

Çalışma Saatleri : 08:30-19:00

Ödemiş Avukat Sait Veli Ekici - Ekici Hukuk Bürosu olarak her türlü hukuki işlemlerinizde yanınızdayız. Avukata ihtiyaç duyduğunuz anda ya da hukuki problemleriniz için Ödemiş'te bulunan büromuza başvurabilir ya da telefon numaramızı arayarak iletişim sağlayabilirsiniz.

Ödemiş'teki avukatlık işlemlerinizin yanı sıra Tire, Bayındır, Torbalı, Kiraz, Beydağ, İzmir ve tüm Türkiye'deki dava ve işlemleriniz için yardımcı olmaktayız. Büromuz boşanma davaları, ceza davaları tazminat davaları, trafik kazaları ve iş kazalarından kaynaklanan davalar, işçilik alacakları ve iş davaları, miras davaları, gayrimenkul davaları, ihtarname, sözleşme hazırlanması gibi hukuk ile ilişkili her alanda faaliyet göstermektedir.

Avukat Sait Veli Ekici telefon numarası, Avukat Sait Veli Ekici adres bilgisi, Avukat Sait Veli Ekici mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Sait Veli Ekici adres bilgileri, Avukat Sait Veli Ekici telefon bilgileri ve Avukat Sait Veli Ekici 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


654 Kişi ziyaret etmiştir.



Sait Veli Ekici Bürosuna Nasıl Giderim?

Sait Veli Ekici adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Sait Veli Ekici ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05061257991

Avukat Sait Veli Ekici adres bilgileri Akıncılar Mahallesi Hürriyet Caddesi No:32/2 Ödemiş/izmir 'dir.
Avukat Sait Veli Ekici çalışma saatleri 08:30-19:00 arasındadır.