İstanbul Barosu Avukat Burak Temizer

Avukat Burak Temizer 56854 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. Burak Temizer'nin adresi Teşvikiye Mahallesi Hüsrev Gerede Caddesi No:104 Kat 4 Nişantaşı - Burak Temizer Hukuk Bürosu'dir. İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunmaktadır. Burak Temizer çalışma saatleri 09.00-19.00 arasındadır.

Avukat Burak Temizer Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Teşvikiye Mahallesi Hüsrev Gerede Caddesi No:104 Kat 4 Nişantaşı - Burak Temizer Hukuk Bürosu

Telefon(İletişim) : 02128905024

Cep Telefonu : 5069981006

Çalışma Saatleri : 09.00-19.00

Av. Burak Temizer (LL.M.) tarafından kurulan Burak Temizer Hukuk Bürosu istikrarlı gelişimiyle kısa sürede İstanbul’un saygın hukuk bürolarından biri haline gelmiştir.

Bugün geniş bir çevrede ve birçok alanda hukuk hizmeti veren büromuz; en verimli, en çabuk ve en doğru şekilde çözüme ulaşmak amacıyla uzmanlaştığı birçok alanda müvekkillerinin kişisel ve ticari amaçları ve dahi her nevi şahsi önceliklerini esas alarak gizlilik içinde müvekkillerinin taleplerine uygun çözümler üretmektedir.

Bunun yanı sıra ofisimiz, vermiş olduğu önleyici hukuk hizmeti ile daha henüz hukuki uyuşmazlıklar ortaya çıkmamışken dahi müvekkillerinin çıkarlarını koruyan, zamanın ruhunu yakalamış dinamik bir ekibe sahip, agresif ancak etik avukatlık hizmetini  benimsemiş bir hukuk bürosudur.  

Nişantaşı'ndaki hukuk büromuz, hukuk mühendisliği ile kişi ve kurumlara özel çabuk yalın ve stratejik çözümler sunmaktadır. Nişantaşı avukatları arasında da üst sıralarda olan ofisimiz aynı zamanda İstanbul Avukatları ve Şişli Avukatları arasında da bilinir durumdadır. Ofisimiz boşanma avukatı, ceza avukatı, ağır ceza avukatı, işçi avukatı, tazminat avukatı, miras avukatı, şirket avukatı gibi konularda üstün tecrübeye sahiptir.

Burak Temizer Hukuk Bürosu Nişantaşı Şişli İstanbul, Nişantaşı Hukuk Bürosu, Şişli Hukuk Bürosu, İstanbul Hukuk Bürosu www.temizerhukuk.com 

Avukat Burak Temizer telefon numarası, Avukat Burak Temizer adres bilgisi, Avukat Burak Temizer mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Burak Temizer adres bilgileri, Avukat Burak Temizer telefon bilgileri ve Avukat Burak Temizer 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


622 Kişi ziyaret etmiştir.



Burak Temizer Bürosuna Nasıl Giderim?

Burak Temizer adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Burak Temizer ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

5069981006

Avukat Burak Temizer adres bilgileri Teşvikiye Mahallesi Hüsrev Gerede Caddesi No:104 Kat 4 Nişantaşı - Burak Temizer Hukuk Bürosu 'dir.
Avukat Burak Temizer çalışma saatleri 09.00-19.00 arasındadır.