Sivas Barosu Avukat Medine Kaya

Avukat Medine Kaya 1152 sicil numarasıyla Sivas Barosu'na kayıtlıdır. Medine Kaya'nin adresi Eskikale Mahallesi Atatürk Caddesi Aynalı Çarşı 2. Kat No: 209 Merkez/sivas'dir. Sivas ilinin Merkez ilçesinde bulunmaktadır. Medine Kaya çalışma saatleri 09:00 İla 18:00 Arası arasındadır.

Avukat Medine Kaya Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Sivas Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Eskikale Mahallesi Atatürk Caddesi Aynalı Çarşı 2. Kat No: 209 Merkez/Sivas

Telefon(İletişim) : 05070671825

Cep Telefonu : 05416951147

Çalışma Saatleri : 09:00 ila 18:00 arası

Sivas Avukat Medine KAYA Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu olarak çalışmalarını, avukatlık meslek kanunundan aldığı güçle sürdürmektedir. Ayrıca anayasamızda yer alan temel hak ve ilkelere bağlı olarak sadakat ve özenle yürütmektedir. Avukatlarımız çalışmalarını yürütürken mesleğin etik kurallarına riayet etmektedir. Hukukun çizdiği sınırlar içinden ayrılmamaktadır.

Sivas Avukat büroları arasında olan ofisimizin; kurucu avukatı olan Sivas ağır ceza avukatı Medine KAYA, Ceza hukuku, Aile hukuku ve Boşanma Avukatlığı, Tüketici hukuku, Alacak hukuku, İcra ve İflas Hukuku, İş Hukuku ve İşçi Davaları, Tazminat Hukuku ve Tazminat Davaları, Miras Hukuku davaları bakımından bireysel veya kurumsal olarak avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Avukat Medine Kaya telefon numarası, Avukat Medine Kaya adres bilgisi, Avukat Medine Kaya mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Medine Kaya adres bilgileri, Avukat Medine Kaya telefon bilgileri ve Avukat Medine Kaya 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


517 Kişi ziyaret etmiştir.



Medine Kaya Bürosuna Nasıl Giderim?

Medine Kaya adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Medine Kaya ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05416951147

Avukat Medine Kaya adres bilgileri Eskikale Mahallesi Atatürk Caddesi Aynalı Çarşı 2. Kat No: 209 Merkez/sivas 'dir.
Avukat Medine Kaya çalışma saatleri 09:00 ila 18:00 arası arasındadır.