Malatya Barosu Avukat Kadir Can

Avukat Kadir Can 1275 sicil numarasıyla Malatya Barosu'na kayıtlıdır. Kadir Can'nin adresi Sarıcıoğlu Mah. Buhara Cad. Matim İş Mrk. A Blok Kat:1 Battalgazi/malatya'dir. Malatya ilinin Battalgazi ilçesinde bulunmaktadır. Kadir Can çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Kadir Can Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Malatya Barosu Baro Levhası

Büro Adres : SARICIOĞLU MAH. BUHARA CAD. MATİM İŞ MRK. A BLOK KAT:1 BATTALGAZİ/MALATYA

Telefon(İletişim) : 4223260626

Cep Telefonu : 5307104415

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Can Hukuk Bürosu, Av. Kadir Can tarafından Malatya Battalgazi’de kurulmuştur .

Sahip olduğu mesleki tecrübe ve iş disiplini ile müvekkillerinin güvenini kazanan hukuk büromuz, hukuki süreçteki öngörülerinin isabetliliği ile de başarıya ulaşmayı prensip haline getirmiştir.

Uzun yıllardan gelen tecrübemiz ve bu süreçte ek olarak aldığımız donanımlı eğitimler eşliğinde ve güven anlayışımız, profesyonel bakış açımız, kapsamlı belgelerimiz ile boşanma ve aile hukuku, iş ve ticaret hukuku, ceza hukuku, idare ve vergi hukuku, gayrimenkul hukuku, icra iflas ve miras hukuku alanlarında süreçleriniz titizlikle yürütülür.

Avukat Kadir Can telefon numarası, Avukat Kadir Can adres bilgisi, Avukat Kadir Can mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Kadir Can adres bilgileri, Avukat Kadir Can telefon bilgileri ve Avukat Kadir Can 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


475 Kişi ziyaret etmiştir.



Avukat Kadir Can ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

5307104415

Avukat Kadir Can adres bilgileri Sarıcıoğlu Mah. Buhara Cad. Matim İş Mrk. A Blok Kat:1 Battalgazi/malatya 'dir.
Avukat Kadir Can çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.