Malatya Barosu Avukat Sedanur Bakan

Avukat Sedanur Bakan 1315 sicil numarasıyla Malatya Barosu'na kayıtlıdır. Sedanur Bakan'nin adresi Malatya Merkez'dir. Malatya ilinin Merkez ilçesinde bulunmaktadır. Sedanur Bakan çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.

Avukat Sedanur Bakan Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Malatya Barosu Baro Levhası

Büro Adres : MALATYA MERKEZ

Telefon(İletişim) : 05387995944

Cep Telefonu : 05387995944

Çalışma Saatleri : 09:00 - 18:00

Avukat Sedanur Bakan, Malatya 'da doğdu. Lise öğrenimini Malatya Turgut Özal lisesinde ikincilikle tamamladı. Sonrasında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Avukatlık stajını Malatya'da tamamlayıp Malatya Barosunda serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Özellikle boşanma, ceza ve alacak davaları alanında çok sayıda dava almıştır.

Malatya'da avukat olarak, ceza hukuku, aile hukuku, iş hukuku ve diğer hukuk alanlarında hizmet sunmaktadır.

Avukatlık, her türlü hukuki sorun ve anlaşmazlıkların, adalet ve hakkaniyete uygun olarak çözümlenmesi ve hukuk kurallarının tam olarak uygulanmasında, yargı organlarına, kişilere, kurum ve kuruluşlara yardım etmek için, hukuki bilgi ve tecrübelerini, adaletin hizmetine tahsis eden ve kamu hizmeti gören serbest meslek mensubudur.

Avukat Sedanur Bakan telefon numarası, Avukat Sedanur Bakan adres bilgisi, Avukat Sedanur Bakan mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Sedanur Bakan adres bilgileri, Avukat Sedanur Bakan telefon bilgileri ve Avukat Sedanur Bakan 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


1633 Kişi ziyaret etmiştir.



Avukat Sedanur Bakan ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05387995944

Avukat Sedanur Bakan adres bilgileri Malatya Merkez 'dir.
Avukat Sedanur Bakan çalışma saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.