İstanbul Barosu Avukat İsmet Genelioğlu

Avukat İsmet Genelioğlu 66593 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. İsmet Genelioğlu'nin adresi Barbaros Mah. Sarka. Sk. No:1 Ağaoğlu Myprestige Kat:15 Daire:122 Ataşehir/istanbul'dir. İstanbul ilinin Ataşehir ilçesinde bulunmaktadır. İsmet Genelioğlu çalışma saatleri arasındadır.

Avukat İsmet Genelioğlu Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Barbaros Mah. Sarka. Sk. No:1 Ağaoğlu MyPrestige Kat:15 Daire:122 Ataşehir/İstanbul

Cep Telefonu : 05526672770

Genelioğlu Hukuk & Danışmanlık, bilgi teknolojileri ve telekomünikasyon, fikri ve sınai mülkiyet, şirketler hukuku ve kurumsal yönetim gibi alanlarda iş birliği içinde olduğu güçlü bağlantıları ile başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de hukuki hizmet sağlayan bir avukatlık firmasıdır.

Genelioğlu Hukuk & Danışmanlık olarak hedefimiz çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yerli ve yabancı gerçek, tüzel kişilere uluslararası standartlarda, güncel yaklaşımlar ile pratik, etkin çözümler üretmektir. Mevcut veya muhtemel her türlü hukuki uyuşmazlıkta dinamik ve disiplinli yaklaşımımızla müvekkillerimizin menfaatlerini uyuşmazlığın her safhasında gözetiyoruz.

Avukat İsmet Genelioğlu telefon numarası, Avukat İsmet Genelioğlu adres bilgisi, Avukat İsmet Genelioğlu mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat İsmet Genelioğlu adres bilgileri, Avukat İsmet Genelioğlu telefon bilgileri ve Avukat İsmet Genelioğlu 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


215 Kişi ziyaret etmiştir.



İsmet Genelioğlu Bürosuna Nasıl Giderim?

İsmet Genelioğlu adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat İsmet Genelioğlu ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05526672770

Avukat İsmet Genelioğlu adres bilgileri Barbaros Mah. Sarka. Sk. No:1 Ağaoğlu Myprestige Kat:15 Daire:122 Ataşehir/istanbul 'dir.
Avukat İsmet Genelioğlu çalışma saatleri belirtilmemiştir.