İstanbul Barosu Avukat Esma Ayar

Avukat Esma Ayar 66770 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. Esma Ayar'nin adresi Kartaltepe Mahallesi Limon Çiçeği Sokak Anıl Apt. No:2 D:2'dir. İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde bulunmaktadır. Esma Ayar çalışma saatleri 09:00 - 17:00 arasındadır.

Avukat Esma Ayar Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Kartaltepe Mahallesi Limon Çiçeği sokak Anıl Apt. No:2 D:2

Telefon(İletişim) : 5413762890

Cep Telefonu : 5413762890

Çalışma Saatleri : 09:00 - 17:00

Avukat Esma AYAR 2001 yılında avukat olarak başladığı hukuk kariyerine hakim olarak devam etmiş, uzun yıllar hukuk ve ceza mahkemelerinde çalışmıştır. Avukat olarak çalıştığı ilk dönemde Tedaş vekilliği de yapan ve çalışma hayatına halen Bakırköy/İncirli’de devam eden Avukat Esma AYAR halen bireysel ve kurumsal müvekkillerine hukuk ve ceza alanında avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Avukat Esma Ayar telefon numarası, Avukat Esma Ayar adres bilgisi, Avukat Esma Ayar mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Esma Ayar adres bilgileri, Avukat Esma Ayar telefon bilgileri ve Avukat Esma Ayar 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


350 Kişi ziyaret etmiştir.


İstanbul Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Şahkulu Mahallesi Serdar-ı Ekrem Sokak No:7 Galata-Beyoğlu /İstanbul

Email: baro@istanbulbarosu.org.tr

Telefon:

Fax:

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00

Aradığınız avukata ait iletişim bilgilerini sitemizde bulamadıysanız, İstanbul Baro Levhası'nı ziyaret ederek, ilgili avukata ait arama yapabilirsiniz.


Avukat Esma Ayar ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

5413762890

Avukat Esma Ayar adres bilgileri Kartaltepe Mahallesi Limon Çiçeği Sokak Anıl Apt. No:2 D:2 'dir.
Avukat Esma Ayar çalışma saatleri 09:00 - 17:00 arasındadır.