İstanbul Barosu Avukat Şilan Karaaslan

Avukat Şilan Karaaslan 70776 sicil numarasıyla İstanbul Barosu'na kayıtlıdır. Şilan Karaaslan'nin adresi Bağdat Caddesi Suadiye Mahallesi Plaj Yolu Sokak Çamlıdağ Apartmanı No:12 D:1 Kadıköy/istanbul'dir. İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Şilan Karaaslan çalışma saatleri 9.00-19.00 arasındadır.

Avukat Şilan Karaaslan Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

İstanbul Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Bağdat Caddesi Suadiye Mahallesi Plaj Yolu Sokak Çamlıdağ Apartmanı No:12 D:1 Kadıköy/İSTANBUL

Telefon(İletişim) : 02165049926

Cep Telefonu : 05324469927

Çalışma Saatleri : 9.00-19.00

S/K Hukuk Bürosu olarak dava, danışmanlık ve icra alanlarında uzmanlaşmış avukatları aynı hukuk bürosu çatısı altında toplamaktan kıvanç duyuyoruz.

Konusunda uzmanlaşmış ekibimiz ile dünyanın önde gelen finans kuruluşlarına, şirketlere ve diğer kurum ve kuruluşlara birçok alanda dünya standartlarında hukuki hizmet sağlamaktayız. İş birliği içinde çalıştığımız yerel hukuk büroları ve güçlü bağlantımız ile İstanbul, Ankara ve Antalya başta olmak üzere Türkiye çapında hizmet vermekteyiz.

Ayrıca müvekkillerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uluslararası alanda dünya çapında ün sahibi yabancı hukuk büroları ile de iş birliği içinde çalışmaktayız.

Müvekkillerimizin hukuki menfaatlerinin korunabilmesi ve ticari menfaatlerinin hukuka uygunluğu değerlendirebilmeleri için tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi, önleyici, çözüm odaklı ve evrensel kurallara uygun hizmet sunmayı ilke edindik.

İcra ve iflas hukukunda uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip uzman kadromuz ile müvekkillerimizin bu alanda sorunlarını benimser ve sonuç odaklı yaklaşımımızla en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.

Türkiye genelinde Özel hukuk, Kamu hukuku ve Karma hukuk alanındaki uyuşmazlıklara ilişkin olarak; alternatif uyuşmazlık çözüm yolları aşamasında ve uyuşmazlığın davaya dönüşmesi halinde yargılamanın her aşamasında hukuki hizmet vermekteyiz.

Avukat Şilan Karaaslan telefon numarası, Avukat Şilan Karaaslan adres bilgisi, Avukat Şilan Karaaslan mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Şilan Karaaslan adres bilgileri, Avukat Şilan Karaaslan telefon bilgileri ve Avukat Şilan Karaaslan 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


457 Kişi ziyaret etmiştir.


İstanbul Barosu İletişim Bilgileri

Adres: Şahkulu Mahallesi Serdar-ı Ekrem Sokak No:7 Galata-Beyoğlu /İstanbul

Email: baro@istanbulbarosu.org.tr

Telefon:

Fax:

Çalışma Saatleri 08:00 - 17:00

Aradığınız avukata ait iletişim bilgilerini sitemizde bulamadıysanız, İstanbul Baro Levhası'nı ziyaret ederek, ilgili avukata ait arama yapabilirsiniz.


Şilan Karaaslan Bürosuna Nasıl Giderim?

Şilan Karaaslan adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Şilan Karaaslan ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05324469927

Avukat Şilan Karaaslan adres bilgileri Bağdat Caddesi Suadiye Mahallesi Plaj Yolu Sokak Çamlıdağ Apartmanı No:12 D:1 Kadıköy/istanbul 'dir.
Avukat Şilan Karaaslan çalışma saatleri 9.00-19.00 arasındadır.