Trabzon Barosu Avukat Adem Birinci

Avukat Adem Birinci 1767 sicil numarasıyla Trabzon Barosu'na kayıtlıdır. Adem Birinci'nin adresi Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No:154/8 Ortahisar/trabzon'dir. Trabzon ilinin Ortahisar ilçesinde bulunmaktadır. Adem Birinci çalışma saatleri 09:00-18:00 arasındadır.

Avukat Adem Birinci Telefon, Adres, Çalışma Saatleri ve İletişim Bilgileri

Trabzon Barosu Baro Levhası

Büro Adres : Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No:154/8 Ortahisar/Trabzon

Telefon(İletişim) : 05616151901

Cep Telefonu : 05616151901

Çalışma Saatleri : 09:00-18:00

"Birinci Hukuk ve Danışmanlık Bürosu; Av. Adem Birinci ve Av. Halil Birinci tarafından kurulmuş olup, temsil ettiği gerçek ve tüzel kişilere hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmeti sunan, yargılama sürecinin her aşamasında çözüm odaklı hareket eden dinamik bir hukuk bürosudur. Hukuk danışmanlığı hizmetinin güven ilişkisi içerisinde, uzmanlıkla ve sonuç odaklı şekilde verilmesini hedeflemiştir. Temsil ettiği kişilerin hukuki sorunlarıyla başından sonuna kadar ilgilenmeyi, ekip çalışması ile en iyi hizmeti vererek tüm süreçten bilgi sahibi olmalarını ve önleyici hukuk hizmetinin de öneminin farkında olarak çalışmayı ilke edinmiştir.

Avukat Adem Birinci telefon numarası, Avukat Adem Birinci adres bilgisi, Avukat Adem Birinci mail adresi ve çalışma saatleri bilgilerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Bu bilgiler avukatın izni ve bilgisi dahilinde web sitemizde yayınlanmaktadır.

Avukat Adem Birinci adres bilgileri, Avukat Adem Birinci telefon bilgileri ve Avukat Adem Birinci 'ın diğer iletişim bilgilerini sorgulamak için lütfen bağlantıyı tıklayınız.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz. Talebiniz 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.


86 Kişi ziyaret etmiştir.



Adem Birinci Bürosuna Nasıl Giderim?

Adem Birinci adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al

Avukat Adem Birinci ait iş telefonu, cep telefonu ve whatsapp iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

05616151901

Avukat Adem Birinci adres bilgileri Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No:154/8 Ortahisar/trabzon 'dir.
Avukat Adem Birinci çalışma saatleri 09:00-18:00 arasındadır.